top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafımoto kurye

Ataşehir Motorlu Kurye Hizmetleri

Ataşehir Kuryeleri ile Paket Dağıtımı ve Teslimatı


Palet teslimatı söz konusu olduğunda, birden fazla paletin bir palet ağı aracılığıyla göndermek yerine özel bir araçta teslim edilmesi genellikle çok daha uygun maliyetlidir.

Ataşehir Kuryeleri palet müşterilerimizin çoğu, palet başına 15,00 £ + KDV'nin hemen altında bir palet teslim edebileceklerini öğrenmekten son derece memnun kaldılar. Bu fiyat açıkça palet sayısına ve toplama ve teslimat noktası arasındaki mesafeye bağlıdır, ancak Ataşehir de palet dağıtımının palet ağ sistemi aracılığıyla her zaman daha ucuza çalışmadığını vurgular.



Ataşehir Motorlu ve Araçlı Kuryeleri; paletleri 3 palet ağına giriyoruz ve daha güvenli ve genellikle daha ucuz olan özel araç teslimatı sağlıyoruz, böylece palet teslimatlarınız hakkında tarafsız tavsiyeler alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ataşehir Kuryeleri ile palet teslimat ve dağıtım hizmetlerimizin tamamı hakkında daha fazla bilgi edinin.


Ataşehir de Tam Donanımlı Kurye Hizmetleri


Ağır eşyalarınız veya daha büyük yükleriniz için kurye minibüslerinde veya ağır vasıtalarda bulunan tüm tehlikeli malzemeleriniz için eksiksiz Ataşehir teslimat hizmetleri sunuyoruz.

Ataşehir motorlu kurye teslimatlarınız söz konusu olduğunda - birçok ürün Ataşehir de duyarlı sürücüler tarafından sınırlı küçük miktarlar ve istisnai küçük yükler olarak taşınabilir, ancak diğer öğelerin tam Ataşehir sürücüleri tarafından taşınması gerekecektir. Eczane kurye hizmetimiz ile eczane ihtiyaçlarınız gece gündüz kapınızda. Tehlikeli madde teslimatı için rezervasyon yaparken, taşınacak öğelerin ayrıntılarını ve ambalaj türünü lütfen bize bildirin.


Tehlikeli maddelerin / Ataşehir yüklerinin kurye teslimatı olarak veya ağır yük taşıtlarında taşınması konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçin ve DGSA'mız (Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı), tehlikeli malların doğru şekilde taşınmasını sağlamaktan memnuniyet duyacaktır.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Ekspres Pendik Kurye Hizmetleri

Akıncı Pendik Kuryeleri, İstanbul, Pendik halkına deneyimli, profesyonel kurye teslimat hizmeti sunmaktadır. Pendik Kurye Firmamız müşterilerine günün her saatinde acele ve acil teslimat sunmaktadır.

Yazı: Blog2_Post
bottom of page